Мария Пеева

Внимание! Влиза Мария!

По професия Мария е филмов преводач с над 20 години опит. Превеждала е какво ли не! От гангстерски екшъни до романтични комедии. Един ден обаче, Мария разбира, че чуждите мисли и идеи започват да задушават нейните собствени. Това не се случва.

Случва се раждането на един от най-популярните и обичани днес интернет сайтове, с фокус към децата, родителите и цялото общество. Сайтът събира в себе си стотици авторски истории, мнения на експерти в различни области, интервюта с психолози, лекари и преподаватели. От Мария преди, създателката на това прекрасно пространство в мрежата, днес всички познават като Мама Нинджа.

Логото на сайта на Мария- Всички права запазени

Само за две години сайтът привлича над 80 000 последователи и този интерес е напълно разбираем и логичен. Всяка значима социална тема се разглежда в пълнота – от личните истории до различни експертни мнения. 

Преди година Мария издава своя първи роман, в съавторство с  Люси Рикспуун – доктор по клинична психология. „Писмо до сестра ми“ „е история за две сестри като двете страни на монета – неразривно свързани, но и неоспоримо различни“. Романът разказва леко, но емоционално наситено. Героите са живи, пълнокръвни и дишащи. Това е книга за живота, за тъгата и за любовта, която никога не минава, защото лек за нея все още няма открит.

Първият роман на Мария

Мария е омъжена и е майка на четирима сина и баба на сладко момченце с големи нежни очи. Живее в София, има 2 страхотни кучета и един бял котарак, който има собствено мнение по въпросите на световния ред.

За Мария ще кажем, че тя много обича думите, а думите й отвръщат всекидневно с любов!

Мария честичко ще ни гостува, за да ни помага, за да ни разсмива, за да ни разкаже много от нейните вълнуващи истории!