Когато той не може да заспи

Теодор Николаев, 10г.

Аз наистина мразя да не мога да заспя. Може да си помислите, че изразът е пресилен, но аз наистина мразя това, понеже в последно време ми се случва често.

Когато не мога да заспя имам желанието да стана от леглото, но ако го направя се затруднявам още повече да вляза в царството на Сънчо. След като започна да се унасям идва ред на шантавите идеи. Като: защо рибите намат крила, защо не мога да летя, защо нямам супер сили, защо Доналд Тръмп има толкова мазна коса и всякакви други. След като минат шантавите идеи идва ред на сериозните въпроси. Започвам да се притеснявам за разни неща. Няма да ги пиша понеже не съм депресар и мърморко.

Някой път ми се случва да съм спал, после да съм се събудил и да мисля, че цяла нощ съм будувал. Понякога пък просто сънувъм, че не мога да заспя. Един път се събудих на пода. За мен сънят е много важен, понеже през деня се занимавам с много дейности- футбол, китара, програмиране, Майнкрафт и други.

Аз съм ангажирано дете. Не го оспорвайте! Ето така протича времето ми, когато не мога да заспя. Надявам се да ви е харесало и приятна работа!