ВРЕМЕ ЗА ПРИКАЗКА

Платформа за детско писмено творчество РАЗКАЖИ МИ ПРИКАЗКА и онлайн магазин ИГРА4КИТЕ искат да зарадват децата и да ги насърчат да творят в областта на художественото слово. В условията на социална изолация, всички разбираме колко живителна сила се крие в изкуството, във всяка една негова форма.

Конкурсът ни за създаване на авторска приказка е посветен на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24 май! 

Темата на конкурса е: „МОЯТА ПРИКАЗКА“. Нека децата разкрият какви светове се крият в тяхното въображение, нека ни разкажат за тях!

Условия на конкурса:

В конкурса могат да се включат деца от 8 до 14 години от всички краища на света! Текстът на произведенията не трябва да надхвърля 3000 знака (приблизително 500 думи). Големина на шрифта – 12 пункта.

Провеждане:

Авторските произведения на децата очакваме до 15.05. 2020г. включително.

Резултатите ще бъдат обявени в навечерието на празника.

Жури, което включва представители на РАЗКАЖИ МИ ПРИКАЗКА

и онлайн магазин ИГРА4КИТЕ ще определи трите най-добри произведения, които отговарят на следните изисквания:

– отговаря на поставената тема;

– отлично владеене на езика;

– вълнуващ и интригуващ сюжет;

Победителите ще получат награди, осигурени от онлайн магазин ИГРА4КИТЕ ! Всички участници ще получат и ваучер с код за намаление при покупка от магазина.

Получените произведения ще бъдат публикувани в блога на онлайн магазин ИГРА4КИТЕ и в сайта на РАЗКАЖИ МИ ПРИКАЗКА

Аудиторията ще има възможност да избере едно от участващите произведения, което ще получи „Наградата на публиката“. Това ще бъде произведението получило най-много харесвания чрез гласуване на читателите в анкета – https://forms.gle/GtVb94VDGGUpp8SU7

Всички желаещи да участват, могат да изпращат своите произведения до 15.05. вкл. на електронната поща на РАЗКАЖИ МИ ПРИКАЗКА

konkurs@prikazkite.org

Желаем успех на всички малки творци! Не забравяйте, че изкуството е най-полезната храна за въображението! Очакваме Ви!