ЗА МАМА

Февруари ни е любим, защото колкото и да е студен, той си тръгва бързо, за да ни донесе пролетта! В началото на март, първият пролетен месец, отново ще дойде денят, в който да зарадвате своите грижовни и невероятни майки, нали? Знаем, че вие ги обичате през цялата година, знаем и колко е силна обичта ви към тях. Точно затова искаме да им я покажете, искаме да я изразите с думички, които да я разплачат от радост и която тя ще помни вечно.

Така че, хващайте химикалките, клавиатурите, моливите и сядайте да напишете ВАШАТА ИСТОРИЯ ЗА МАМА. Разкажете ни за нея, опитайте се да мушнете обичта си в дрешките на думичките, за да видим и ние колко прекрасна е тя!

Не щадете чувствата си, дайте им свобода и напишете своята ГОЛЯМА приказка за МАМА. Тя има нужда от нея, тя я заслужава.

Очакваме Вашите прекарсни истории. Чувставайте се свободни да пишете и в стихове, и в проза. Важно е да успеете да изразите онази обич, която чувствате към мама.

Всички получени произведения ще публикуваме в сайта, а 10 от тях ще бъдат оформени и разпечатани красиво на подходящ хартиен материал, за да ги подарите на 8 март на своята прекрасна майка.

Знаем, че ще ни разплачете от умиление и нямаме търпение да го направите! Своите творби изпращайте на нашата електронна поща: konkurs@prikazkite.org до 28.02.2022г. Следете и нашата ФБ страница, където също ще публикуваме творбите!

Очакваме Ви! Сядайте да творите! Тик-так-Тик-так!