Поръчай приказка

Има моменти в живота ни, които ни носят сила и радост, която не можем лесно да изразим. Когато посрещаме новия живот, когато разчупваме питка и го благославяме, когато го кръщаваме в най-доброто. Това са мигове за пазене, за съкровено пазене, защото те са изпълнени с толкова много обич, надежда и вяра, мигове, в които сме просто щастливи и искаме да дадем част от нашето щастие. Толкова ни е хубаво в тези моменти, защото виждаме най-красивата и най- чистата част от живота. А тя, тя ни се усмихва с усмивка, която завладява сърцето ни с искреността си, с чистата си благодарност и обич. Това е усмивката на бебето. Моето, твоето и всяко едно. Тая обич е толкова силна, че преобръща вселени, с едно премигване унищожава всяко зло и само с едно докосване преобразява душата ни.

Ако сте бъдеща мама или татко, щастливи баба и дядо, скъпи приятели или колеги, които искат да подарят на новороденото бебе нещо, което носи смисъл, нещо, което им пожелава всичко онова, което прави света ни красив, можете да го направите като ни позволите да напишем за него една магична приказка, с която да му пожелаем всичко това, в която да изразим вашата обич, надежда, вяра и желание а добро.

Ако искате да направите различен подарък, един чудесен и смислен подарък за новородено бебе, ние сме с Вас. Ще създадем само за него авторска приказка, която ще въплъти вашата обич и ще го ориса за доброта, красота и чудеса!

Приказките са лични, уникални и се създават, за да бъдат най-топлото пожелание за прекрасен живот, за доброта и обич. Приказки, които като бяла магия да бъдат най-съкровеното пожелание за щастие. Заради живота, защото него е толкова важно да го има!

Ако желаете да създадем авторска приказка за Вашето бебе, моля Ви отговорете на въпросите от нашия кратък списък. Те са важни, за да можем добре да разберем Вашите желания и очаквания и да ги изпълним перфектно.

Цени за създаване на произведение може да разгледате ТУК

Повече за автора Лени Рафаилова и нейната книга „Джобче със снежинки“ може да прочетете ТУК

За новата книга на Лени „Чудесата на метлата“ и как тя е вдъхновила една страхотна рок балада на RProject с участието на Тома Здравков и Яна Р. може да прочетете ТУК

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Име и Фамилия
Моля, въведете вашата електронна поща
Моля, посочете желания от Вас вид на приказка
Моля, изберете приблизителна дължина на текста на произведението!
Моля, посочете желания от Вас срок за създаване на приказка

За повече информация може да ни пишете и на e-mail: prikazkite@prikazkite.org