Програма

Занимание първо с тема:“А, ти как се казваш?“ Защото всяко ново приятелство започва със здрависване, усмивка и разбира се, с въпроса „А, ти как се казваш?“

Занимание второ с тема: „Обичам“, защото какво по-важно има от обичането? Ще ни разказват децата, ще разкажем и ние. При нас те не са на училище, при нас те са на приятелска среща с лимонада и торта.

Занимание трето с тема: “ Не обичам“, защото има толкова много неща, които децата не харесват. Дали е чесънът в таратора или пък математиката, за тях и за нас е важно и полезно да разберем каква е причината и дали чесънът наистина е толкова противен и математиката толкова страшна.

Занимание четвърто с тема: „Запознай се с нашите“. Целта на занятието е децата да пресъздадат чувствата, които изпитват към своите родители, естествено и към баба и дядо. Ние не държим децата да споделят какво работят родителите им, нито бихме използвали тази информация за каквито и да било лични цели. Така че, не се безпокойте, ние сме сигурни, че децата ще се оплачат от вас единствено, че ги карате да учат и да изхвърлят боклука. А те може и да ви напишат нещо, което да не искате да извадите от портфейла си, защото те могат да правят такива хубави неща.

Вашият коментар