Курс „Есенни приказки“

Курсът включва 4 занимания, всяко с продължителност от 2 астрономически часа. Предвидена е и почивка от 15 минути. Всяко занятие е с избрана тема, по която децата създават свой текст. Текстовете, които децата ще създадат при нас могат да бъдат с различна жанрова насоченост- есе, разказ, стихотворение или импресия, децата сами избират кой е най-близкият и най-подходящият за тях.

В курса децата ще имат задачата в рамките на 3 занятия да подготвят 4 свои текста, по избраната тема. Четвъртото занятие е предвидено за споделяне на създадените творби, тяхното финално оформяне и печат. На последното занятие ще присъства гост-изненада, който да се срещне с децата и ще им разкаже своя история за допълнително вдъхновение.

Занятията ще се провеждат всяка събота в образователен център „ЕЛЕМЕНТИ“, находящ се в кв. „Иван Вазов“, бул.“Витоша“ №178. Първото занятие ще се проведе на 19. 10. 2019г. от 10 часа.

Курсът е с цена от 120 лева за 4 занятия по 2 астрономически часа.

За записване, моля пишете ни на e-mail:prikazkite@prikazkite.org или се свържете с нас по телефон. Контакт за връзка: Лени Рафаилова- 0888 712 887;

Заповядайте при нас! Очакваме Ви с радост и нетърпение! За децата сме предвидили приятни изненади и малки подаръци, за да се чувстват те оценени и обичани!