Каква съм аз?

Руми Александрова, 14 г.

Не мога да взема решение какъв характер притежавам, защото в различните случаи взимам различни решения. Мисля, че притежавам весел характер, старая се да бъда оптимист, да съм позитивна. Обичам да се смея и да разсмивам хората около мен. Доставя ми истинско удоволствие, когато чуя нечий друг смях и заедно с това започвам да се забавлявам и аз!


Друго качество, не мога да го определя като лошо, защото аз не го смятам за такова. За някои хора е, но за мен-не . Това е, че съм много властна. Обичам като кажа нещо, то да се изпълнява на момента. Въпреки че, това качество мога да го нарека и стремеж към постигане на целите!
Също така съм и състрадателна и готова да помогна, ако някой е в нужда.
Много съм общителна и когато попадна в нова компания, не стоя в ъгъла, така че да не бъде забелязана, а съм самата себе си- в следствие на което след 2 часа съм душата на компанията!
Смятам, че всеки човек има лоши качества, но той може да не ги приема като такива. Аз например съм прекалено избухлива, но пък в други случаи съм и изключително търпелива.


Заключението е, че всеки човек сам по себе си е прекрасен – както с характера си, така и с външния си вид. И както хората са казали: „За всеки влак си има пътници!“. Това ще рече, че дори сам да не се смяташ за красив и добър, някой друг те вижда като такъв!