Резултати от Коледния конкурс на „Разкажи ми приказка“

Скъпи приятели, журито много се затрудни с избора на победители в конкурса ни за разказ на тема „Без подарък“. Всички получени произведения са много вълнуващи и показват, че децата умеят да използват въображението си, обичат да творят и се справят чудесно с езика. Благодарим на всички, които се включиха в конкурса и създадоха за нас истински подарък със своите прекрасни истории.

Колкото и да ни се иска (а действително много ни се иска) да наградим всички, за съжаление наградите ни са само две. Тях ще получат най-добрите и отговарящи на темата произведения. А те са за:

Ниляй Ахмед и нейния разказ „Без подарък“

Наградата, която сме осигурили за великолепната история на Ниляй е красива чантичка, в която тя да съхранява своите любими козметични нещица:

Другата ни награда е за Нана Цонкова и нейния разказ „Кучешка история“

Наградата, която сме приготвили за Нана е красива спортна раничка, която се надяваме да й хареса.

Наградите в нашия конкурс са осигурени от нашите прекрсни приятели от онлайн магазин

Моля, всички деца, които не получват награда в този конкурс , да не се чувстват зле и да не ни се сърдят. И ние не подозирахме колко трудно е от хубави думи да избираш. За всички участвали в конкурса ще има грамоти и поощрителни награди, които ще имаме възможност да изпратим след 15. 01. 2020 г. Моля да ни извините! Благодарим Ви от все сърце, че сте с нас и ни подкрепяте. Нашето онлайн пространство за детско писмено творчество съществува благодарение и на Вас! Благодарим Ви!!!