Летни приказки – наградени участници

Знаете ли какво е по-хубаво от лятото? Е, ние знаем! Да четем произведенията, които ни изпратиха малките талантливи писатели си беше истинско удоволствие и радост! Искаме да благодарим от все сърце на всички деца, които вдъхновено ни разказаха своите вълнуващи истории и ни заведоха в своите светове – реални и магични, но винаги очарователни и пълни с надежда, добрина и обич.

Децата умеят да ни карат да се чувстваме добре, да правят веселото по-весело, а тъжното, някак по-нетъжно. Това те умеят, защото носят в себе си вярата в доброто, вярата в мечтите и красотата на света. Вяра, от която се нуждаем всички ние!

Колкото и да ни се иска да раздадем награди на всички участници, за съжаление не можем да го направим, но вярваме, че Вие няма УЖАСНО МНОГО да ни се разсърдите! Обичаме Ви всички и страшно се гордеем, че нашата мъничка България има деца като Вас! Продължавайте да творите и не забравяйте, че РАЗКАЖИ МИ ПРИКАЗКА винаги ще се радва да публикува Вашите невероятни истории. Пишете ни за каквото пожелаете и когато пожелаете! Ние страшно много обичаме да Ви четем!

Ето ги тримата, които получават награда от нас – електронен ваучер за покупка на стойност от 20 лв. от онлайн магазин OZONE.BG . В близките няколко дни, наградените участници ще получат на своята електронна поща своя подарък. Знаем, че е скромен, но се надяваме, че все пак ще им донесе мъничко радост!

БЛАГОДАРИМ ВИ! ОЧАКВАМЕ ВИ ОТНОВО В ПРИКАЗКИТЕ!